Tailors er en trio med mere

De kan godt sidde stille og spille hyggemusik under middagen. De gør det faktisk gerne. Men når bordene bliver ryddet, og dansegulvet åbner, så er freden forbi. Så bliver trioen Tailors nemlig forvandlet til det danseorkester, der gør festen til noget, gæsterne vil tale om i lang tid efter.
Orkestrets egen historie spænder over fem årtier. Repertoiret over endnu flere. Der er ikke mange danske bands, der har underholdt publikum i fem forskellige årtier. Det har Tailors. Siden starten i 1978 har orkestret, der i dag er en trio, stået på scener og blokvogne i haller og på markedspladser over hele Danmark og leveret varen: Årtiers hits for enhver smag og for publikum i alle aldre.
Repertoiret spænder fra Smokie til Springsteen, Fra Michael Jackson til Medina og fra Laban til Mads Langer. Den brede appel er vigtig for Tailors. Det samme er det at optræde, så publikum ikke bare hører musikken, men også mærker orkestrets glæde ved at spille den.  Tailors har prøvet det hele og har stadig smag på mere: Halballer, byfester, firmafester, større private fester.
Læs mere om Tailors på tailors.dk, hvor du også finder musik og billeder.
Booking og forespørgsler: tailors@tailors.dk eller tlf. 7668 8181 
 

Ladies Night - fest med ægte girl power

Ladies Night er Danmarks nye festband med ægte girlpower. Et band af kvinder, men absolut ikke kun for kvinder. Bandet består af tre rutinerede piger, der har rocket scener i hele Danmark både sammen og hver for sig i 15 år. Nu har de samlet en kavalkade af hits fra kvindelige kunstnere gennem syv årtier og spiller op til dans og
fest i Ladies Night.
Fra Tina Turner til Taylor Swift. Fra The Marvelettes til Madonna. Fra Summer til Salomonsen. De er der alle sammen, når Danmarks nye festband, Ladies Night inviterer til fest på dansegulvet. Musikken strækker sig fra 1950’erne til nutidige hits fra kunstnere som Adele, Kelly Clarkson og Rasmus Seebach, som har sneget sig med i det stærke kvindelige selskab. Der er med andre ord noget for enhver smag, når Ladies Night går på scenen.
Med musik fra syv årtier er Ladies Night garant for en fest for alle aldre.
Se og hør mere på ladiesnight-live.dk
Booking og forespørgsler: ladiesnight@mail.dk eller tlf. 2048 5457